Välkomna till min blogg!

Så var det äntligen min tur att starta en blogg. Jag har haft bloggar tidigare när jag var yngre, men nu känner jag att det är dags att prova på detta igen. Skrivandet för mig är lugnande, jag tycker om att dela med mig av mina tankar och att få ut detta i skrift.

Vem jag är

Jag är en kvinna på 25 år och är bosatt i storstaden Stockholm. Jag är född i Linköping men lagom till att jag skulle börja första klass så flyttade familjen till Stockholm. Storstadslivet är något som tilltalar mig, jag tycker om pulsen och att det ständigt är något på gång. Vad jag minns av Linköping så var det betydligt lugnare, det positiva sidan med detta är att stressen inte är lika hög. Men som livet ter sig för mig idag så är farten och den positiva stressen något som jag finner rogivande på något sätt.

Om bloggen

Jag har som sagt tidigare bloggat på flera olika portaler, detta var för många år sedan och nu är jag redo att ha en blogg med de intressen som tilltalar mig idag. Det som även driver mig till bloggandet är att en dag kunna ha det som en inkomstkälla, min tro är att mitt skrivande kan komma att inspirera många och tack vare regler från skatteverket så är det möjligt att idag kunna försörja sig på skrivandet genom bloggar.

Jag lever lite efter följande citat:

Vänta inte på den perfekta stunden. Ta stunden och gör den perfekt.

Det är viktigt för mig att leva av nuet, att leva idag. Med detta så medför det att jag inte tänker så mycket på framtiden, utan istället gör jag det som känns rätt idag som jag tror kommer att leda till en god framtid. Resor är ett av mina större intressen, att få upptäcka både Sveriges städer och resten av världen. Genom bloggen kommer jag ta dig med på mina äventyr, både genom bild och skrift.

Något annat du kommer att få ta del av är smycken och kläder. Jag tycker om att klä mig i olika stilar, att blanda både nytt och gammalt, billigt som dyrt. Med detta så hoppas jag kunna inspirera dig till att finna din egen stil och klädsmak.

Nu och framöver

Vad kan du som läsare förvänta dig av denna blogg?

Som bloggare så vill jag mer än gärna ha en fin kommunikation och kontakt med mina läsare. Vill du lämna avtryck ifrån dig i form av kommentarer och e-post så skulle jag uppskatta det mycket. Jag vill inspireras av er samtidigt som jag hoppas att kunna bidra med inspiration också. Kanske kan vi bidra till att finna nya intressen och sprida kunskap mellan varandra?